BONG -GREENLINE 

Een bong is een soort waterpijp, maar wordt, in tegenstelling tot een waterpijp, vaak gebruikt voor het roken van hasj, wiet, tabak of andere middelen. In ons assortiment vind je glazen, metalen, acryl en keramische bongs.

LET OP! voor gebruik van deze artikelen dien je 18 jaar en ouder te zijn.Weergave:
 


Bezig met laden...
  • access_time VOOR 19:00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS!
  • shopping_cart GRATIS VERZENDING BOVEN €30,- (NL & BE)
  • thumb_up 30 DAGEN BEDENKTIJD !
  • access_time VOOR 19:00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS!
  • shopping_cart GRATIS VERZENDING BOVEN €30,- (NL & BE)
  • thumb_up 30 DAGEN BEDENKTIJD !

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen een waterpijp en een bong? Dat is in principe geen heel groot verschil. Een bong is een type waterpijp waarbij de buis waar men doorheen rookt, veel dikker is. Deze brede pijp zorgt ervoor dat er extra veel rook in vastgehouden kan worden.

De gebruikelijke rookmethode is dat de roker wacht tot hij bijna het inademen van de rook compleet heeft. Daarna haalt hij zijn vinger weg van het klapgat (dit is een ventileeropening aan de onderkant van de bong). Hierdoor wordt alle geconcentreerde rook die in de buis zit ineens geïnhaleerd en heeft de rook een veel sterkere uitwerking.

Een bong komt voor in allerlei verschillende groottes, maar in feite biedt deze waterpijp een alternatief voor wie zijn rookwaren niet in een vloeitje wil op roken. Vaak zijn bongs groot van formaat en meestal grappig vormgegeven. Aan één kant heeft een bong een forse chillum (buis) waardoor de rook ingeademd wordt.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

De waardering van www.24winkelen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 158 reviews.