Compleet set waterpijp kopen!

WIl jij een shisha kopen maar je hebt geen idee wat je allemaal daarvoor nodig hebt en wilt kant en klaar shisha direct thuis gebruiken. ''No problem'' want bij ons ben je op de jusite adres voor je ready 2 use shisha.  De volgende shisha's die jij ziet zijn allemaal combi sets en bestaan uit één waterpijp, 1 pak kooltjes (100% natuurlijk) en 1 pak smaak naar keuze. Het enige wat je wel mist hierbij  is water ..

Heb je nog vragen of advies nodig, dan kun je ons gerust bellen of  live  met ons chatten  en wij zullen hierbij verder helpen!Weergave:
 


Bezig met laden...

Hoe zet ik de waterpijp in elkaar en hoe werkt het?


Een waterpijp kopen heeft niet veel zin zonder te weten hoe je deze gebruikt. Bij 24winkelen leggen wij je in een paar stappen uit hoe je dit doet, inclusief uitstekende tips rondom het aansteken van de shisha. 

De verschillende onderdelen van een waterpijp:

  • Stang - Het belangrijkste onderdeel van een waterpijp. De kwaliteit hiervan heeft invloed op alle factoren
  • Vaas - Gevuld met water om de rook te koelen
  • Tabakskop - Hierin wordt de shisha-tabak geplaatst
  • Slang - Er zijn wasbare en niet-wasbare slangen. Wanneer je regelmatig van smaak wisselt kun je beter voor een wasbare slang kiezen. Een goede waterpijpslang met een ruime diameter bevordert een soepele airflow en komt daarmee ook het rookplezier ten goede
  • Kolentang - Om gloeiende kooltjes op het folie te leggen. Gebruik een stevige kolentang om je tapijt te beschermen (een gloeiend kooltje brandt overal doorheen!)
  • Rubbertjes - In totaal drie afsluitrubbers voor het luchtdicht aansluiten van stang, slang en tabakskop
  • Kolenschaaltje - Voor het opvangen van as en het laten afkoelen van kooltjes
  • Aluminiumfolie - Om de tabak te scheiden van de kooltjes, de tabak mag het folie en de kooltjes niet raken;
  • Ventielkogeltje - Wordt in de ventielpoort geplaatst, zodat deze tijdens het inhaleren gesloten blijft maar zich opent als je uitblaast.

Bestel vandaag voor 19:00 uur je compleet set shisha en neem het morgen al in gebruik!

 

DUD Shishas waterpijpen zijn ontworpen voor bijna elke gelegenheid; of dat nu een nacht is in je favoriete shishalounge, een verjaardag, een nieuwjaarsfeest, een uitstapje naar het strand of je kamer.
Dit is mogelijk vanwege de hoogwaardige materialen die we gebruiken om onze waterpijpen te maken, met behulp van materialen zoals dik borosilicaatglas en roestvrij aluminium. Koop hier je Dud waterpijp / shisha en is morgen in huis!

Waterpijp - Shisha
Een waterpijp, ook bekend als hookah, nargileh, shisha of ghaliyan is een apparaat voor het roken van gearomatiseerde pijptabak. Het roken van pijptabak is in het Midden-Oosten traditie en wordt veel gedaan in restaurants en cafés, die dan doorgaans shishalounge heten.  Waterpijp kopen doe je hier!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

De waardering van www.24winkelen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 158 reviews.