Ambulance speelgoed met licht en sirene geluidseffecten - door wrijving aangedreven wielen

0 Beoordelingen
Ambulance speelgoed met licht en sirene geluidseffecten - door wrijving aangedreven wielen Ambulance speelgoed met licht en sirene geluidseffecten - door wrijving aangedreven wielen Ambulance speelgoed met licht en sirene geluidseffecten - door wrijving aangedreven wielen Ambulance speelgoed met licht en sirene geluidseffecten - door wrijving aangedreven wielen Ambulance speelgoed met licht en sirene geluidseffecten - door wrijving aangedreven wielen Ambulance speelgoed met licht en sirene geluidseffecten - door wrijving aangedreven wielen Ambulance speelgoed met licht en sirene geluidseffecten - door wrijving aangedreven wielen Ambulance speelgoed met licht en sirene geluidseffecten - door wrijving aangedreven wielen Ambulance speelgoed met licht en sirene geluidseffecten - door wrijving aangedreven wielen Ambulance speelgoed met licht en sirene geluidseffecten - door wrijving aangedreven wielen
15,99
Prijs per stuk
Op voorraad
Verzendkosten € 5,95
✅ Gratis verzending v.a. € 30,00 VOOR 20:00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS!
Variatie: Ambulance speelgoed met licht en sirene geluidseffecten - door wrijving aangedreven wielen
Ambulance speelgoed met licht en sirene geluidseffecten - door wrijving aangedreven wielen
Ambulance speelgoed - Frictiemotor - 22.5CM - met geluid sirene en lichtjes
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Ambulance speelgoedauto met licht en sirene geluidseffecten - door wrijving aangedreven wielen en LED-verlichting speelgoed voor jongens van 3-6 jaar

Het ambulancespeelgoed maakt realistische speeltijd mogelijk met eenvoudige leerresultaten! Maak plaats voor de ambulance Lifesavers met zwaailicht en sirene: alles wat een jong kind op straat in het oog springt, is in de speelkamer altijd een hit.

Het speelgoedvoertuig heeft een wrijvingswielmechanisme en licht- en geluidseffecten. Het biedt ook een uitstekende gelegenheid om te doen alsof je speelt, met enkele tips over wat je moet doen in geval van nood. Het helpt de hand-oogcoördinatie, sensorische ontvangst en motorische vaardigheden te bevorderen. Uw kind zal meer uren actief en buiten doorbrengen dan met het spelen van videogames.

LICHT- EN GELUIDSEFFECTEN:
De ambulance voor jongens heeft vier licht- en geluidsknoppen aan de bovenkant, wat de speeltijd van uw kind verbetert. Vier geluidsknoppen: sirene, achteruit, toeteren en motorstart. Deze effecten zorgen ervoor dat hij urenlang met het speelgoed kan spelen.
FRICTIE-AANGEDREVEN WIELEN:
Vanwege de door wrijving aangedreven wielen kan de speelgoedambulance voor kinderen rijden zonder het gebruik van batterijen. Trek de ambulance naar voren en kijk hoe hij een heel eind aflegt. De wielen lopen soepel op alle vlakke oppervlakken.
NIET ALLEEN SPEELGOED:
Door met dit soort speelgoed te spelen, kan uw kind urenlang fantasierijk spelen. Het helpt de hand-oogcoördinatie, sensorische ontvangst en motorische vaardigheden te bevorderen. Uw kind zal meer uren actief en buitenshuis doorbrengen dan aan het spelen van videogames.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: JS126 ambulance

Staat: nieuw

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

klantenservice@24winkelen.nl 0251295808 Instagram icon 24winkelen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Ambulance speelgoed met licht en sirene geluidseffecten - door wrijving aangedreven wielen
Laat een review achter
Versturen