RETOURNEREN

Ik heb iets via de website gekocht maar het is niet geheel naar tevredenheid. Kan ik het terug sturen?

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en in de verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij crediteren het aankoopbedrag minus de verzendkosten zodra wij de product(en) in goede orde hebben ontvangen.

Retouradres:
24winkelen
Afdeling retour
Gooiland 2 - B
1948 RC BEVERWIJK

* Let Op. Indien 24winkelen uw retour niet in goede staat heeft ontvangen zoals hierboven vermeld staat, dan zijn de verzendkosten(€6,50) op eigen rekening "vanuit 24winkelen naar de klant".

Ook wanneer uw bestelling niet heeft afgehaald bij Postnl-punt en deze vervolgens naar ons retour aankomt, worden de retourkosten ingehouden van het resterende bedrag dat u terugkrijgt of inrekening gebracht. 


Hoe stuur ik het product terug?

U kunt hierbij het retour formulier ingevuld + de factuur met de  product-(en) naar ons terugsturen .
Graag uw retour melden (met order nummer) per mail naar klantenservice@24winkelen.nl voor het versturen van de product-(en).

Download hier retourformulier