Garantie en defecten

Valt het product onder garantie dan zulen wij zorgen voor een vervangend product of het product repareren. 
In geval van schade of mankementen aan een artikel kunt u contact met ons opnemen. U kunt ervan uitgaan dat u een deugdelijk artikel ontvangt dat voor verzending door ons is gecontroleerd.  Wij raden altijd aan om bij binnenkomst van je bestelling direct te controleren alles compleet is en alles naar behoren werkt. Mocht dit niet zo zijn, neem dan direct contact met ons op, zodat wij een passende oplossing kunnen verzorgen.

Wanneer is een product uitgesloten van garantie?

Een product is in een aantal gevallen uitgesloten van garantie.
- er is onjuist omgegaan met het product, waardoor het defect is opgetreden.
er zijn aanpassingen aan het product gedaan door klant;
- het product is niet bij ons gekocht;

Welke kosten zijn voor mijn rekening bij een defect?
De kosten voor het opsturen van een product zijn voor uw rekening. Indien het product binnen de garantievoorwaarden teruggenomen kan worden zal deze kosteloos vervangen of gerepareerd worden. Indien het product niet binnen de garantievoorwaarden teruggenomen kan worden bedragen de onderzoekskosten €25,- (inclusief retourkosten).

Garantie bij rc gebruiksprodcuten (drones, rc voertuigen)
Wij testen alle producten voor levering, zo vallen defecte producten direct door de mand en heeft u hier geen last van.
Indien een defect onder de garantievoorwaarden valt zal 24winkelen.nl het repareren (indien mogelijk) of vervangen. Het gerepareerde/vervangen product versturen we dan ook gratis naar u op. Mocht een product defect zijn geraakt, maar is dit door eigen toedoen ontstaan dan valt dit niet onder de garantie (bijvoorbeeld een crash). De tijd dat het product in u bezit is heeft geen toegevoegde waarde, een defect kan immers direct ontstaan bij bijvoorbeeld een val/crash van het toestel. Indien blijkt dat het product defect is geraakt door eigen toedoen of dat het product buiten de garantie voorwaarden valt zullen wij u voorstellen het product te repareren (indien mogelijk). Hiervoor zult u dan een offerte ontvangen. We kunnen in deze situatie u dus niet het geld terug geven. Accu's vallen ten alle tijden niet binnen de garantie. Retour verzendingen van u kant komen ten alle tijden voor uw rekening te staan.