Drone - Quadcopter 

Een drone of Quadcopter is een onbemand luchtvaartuig dat op afstand bestuurd wordt. Bekijk de populairste drones, drones met gps, drones met camera om spectaculaire beelden mee te maken of alle onderdelen en accessoires voor drones.

Bestel vandaag nog uw drone of quadcopter om het morgen al in huis te hebben!  Weergave:
 


Bezig met laden...
 • access_time VOOR 19:00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS!
 • shopping_cart GRATIS VERZENDING BOVEN €30,- naar NL & BE
 • thumb_up 30 DAGEN BEDENKTIJD !
 • access_time VOOR 19:00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS!
 • shopping_cart GRATIS VERZENDING BOVEN €30,- naar NL & BE
 • thumb_up 30 DAGEN BEDENKTIJD !
 • access_time VOOR 19:00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS!
 • shopping_cart GRATIS VERZENDING BOVEN €30,- naar NL & BE
 • thumb_up 30 DAGEN BEDENKTIJD !
 • access_time VOOR 19:00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS!
 • shopping_cart GRATIS VERZENDING BOVEN €30,- naar NL & BE
 • thumb_up 30 DAGEN BEDENKTIJD !
 • access_time VOOR 19:00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS!
 • shopping_cart GRATIS VERZENDING BOVEN €30,- naar NL & BE
 • thumb_up 30 DAGEN BEDENKTIJD !


Van speelgoed drone tot professionele drone

Drones kunnen gebruikt worden om evenementen te filmen, luchtfoto's te maken van feestjes of sportwedstrijden, maar ook om stunts en flips mee uit te voeren in de lucht. In eerste instantie fungeerden drones als militaire hulpmiddelen. Pas sinds vrij korte tijd is drones kopen voor bijna iedereen mogelijk geworden. Quadcopters en drones zijn er dan ook in veel verschillende vormen, met allerlei functies en specifieke eigenschappen. Wil je vooral een beetje spelen, dan vind je bij ons goedkope, eenvoudige speelgoedmodellen. Heb je er wat meer geld voor over en ben je op zoek naar een geavanceerde, professionele drone? Ook dan hebben wij waarschijnlijk precies wat je zoekt. Bij ons kun je terecht voor elke model drone zowel vooor een beginner/klein kind en voor professioneel gebruik


Drone met camera voor beginnende gebruikers

De term drone is eigenlijk niet erg specifiek. Een drone kan de vorm van een vliegtuig hebben, maar ook van een helicopter. Verder heb je ook rijdende drones, meestal aangeduid als robots. Het meest toegankelijke type, geschikt voor recreatieve en beginnende gebruikers, is de quadcopter. Quadcopters hebben vier propellers en zijn daardoor makkelijker in de lucht te houden. Ze zijn stabiel en wendbaar, stijgen gemakkelijk op en storten niet snel neer. Je kunt bij ons een quadcopter kopen in allerlei uitvoeringen. Klik hier


Professioneel drones

Ben je toch opzoek naar een professionele type drone met verbeterde camera en langere vliegtijd? Wij hebben betaalbaar drones met hoge resolutie camera van 1080HD en gps funcite dat de drone terug keert naar de bestuurder. Ook beschikt deze modellen drones van een brushless motorenBrushless quadcopters zijn een klassieke, tijdloze drone die nooit oud wordt. Brushless motoren zijn superieur als het gaat om krachtprestaties en bieden meer vliegtijd in vergelijking met conventionele, typische geborstelde motoren. Zelfs als beide motoren dezelfde afmeting hebben, gaat dit nog steeds over. MJX brengt nu top model drones met geweldige vliegervaring en kwaliteit tegen zeer betaalbaar prijzen. Klik hier voor alle modellen drones van het merk MJX.


Waar mag ik vliegen met een drone?

In het algemeen geldt dat het verboden is op zodanige wijze aan het luchtverkeer deel te nemen dat daardoor personen of zaken in gevaar (kunnen) worden gebracht.
Er kan altijd sprake zijn van tijdelijke verboden/beperkte gebieden in verband met bijvoorbeeld een evenement . Voor ongecontroleerde luchthavens geldt dat vluchten binnen een afstand van 3 km zijn toegestaan, mits geen bezwaar bestaat bij de exploitant van de luchthaven. 
Ook kan sprake zijn van gebieden die tijdelijk en uitzonderlijk worden gebruikt voor de start en landing van luchtvaartuigen; vliegen binnen een afstand van 3 km is toegestaan mits er geen bezwaar is bij de exploitant van dat terrein.
In Natura 2000 gebieden kunnen beperkingen gelden voor het vliegen met drones. Deze beperkingen kunnen per gebied verschillend zijn en worden opgenomen in een beheerplan en/of toegangsbeperkend besluit dat doorgaans door de provincie waar het gebied in ligt wordt vastgesteld. Voor de exacte regels omtrent het vliegen met drones kunt u zich richten tot de betreffende provincie. 


 

Vliegen in een ongeschikte omgeving met GPS functie.

Het staat niet voor niets in de handleiding: vlieg niet in de buurt van gebouwen, tv-zenders, hoogspanningslijnen, et cetera. Al deze gebouwen en installaties kunnen radiogolven uitzenden die interfereren met de bedieningssignalen, met in sommige gevallen helaas een crash of fly-way tot gevolg. Houd je dus aan de regels en vlieg alleen in open gebieden.

Indien het kompas verstoort raakt zal ook de 
oriëntatie van de drone minder nauwkeurig worden of, nog erger, volledig verkeerde waardes doorkrijgen met alle gevolgen van dien als je daar niet adequaat op reageert. Indien de drone zich op dat moment in een GPS ondersteunde vliegmodus bevindt kan dit resulteren in ongewone stuurbewegingen, plotseling verandering in de oriëntatie van het toestel en stabiliteit problemen. Mede om deze reden dient een kompas kalibratie altijd zo ver als mogelijk van dergelijke bronnen te worden uitgevoerd, maar het kan ook zeker geen kwaad om tijdens de vlucht ruim voldoende afstand te houden.

Bij verstorende bronnen kun je o.a. denken aan magnetische velden als gevolg van staal in gebouwen, kunstwerken (bruggen), voer- en vaartuigen of zelfs onder of op de grond (gewapend beton, leidingen). Maar denk vooral ook aan elektromagnetische straling rondom hoogspanningsmasten, bovenleidingen van het spoor, zendmasten of als gevolg van onweer.

 


De regels waaraan u zich moet houden (Wet luchtvaart (artikel 5.3) en Regeling modelvliegen) staan op: rijksoverheid.nl/drones.
Enkele voorbeelden uit de regeling zijn: 

 • alleen bij daglicht en tot een maximale hoogte van 120 meter;
 • niet boven mensenmenigten, aaneengesloten bebouwing, wegen, spoorlijnen, industrie- en havengebieden;
 • drones verlenen voorrang aan vliegtuigen, helikopters, zweeftoestellen, vrije ballonnen en luchtschepen;
 • binnen laagvlieggebieden moet er iemand meekijken om u te waarschuwen voor luchtvaartuigen.


Tips en hulp bij het kiezen van een drone
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

De waardering van www.24winkelen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 158 reviews.