Drone kopen ?

Welke drone of type zal ik kopen?

Je kunt verschillende redenen bedenken waarom een drone kopen een goed idee is. Het kan puur om de vliegervaring, die natuurlijk geweldig is. Een andere goede reden is de mogelijkheid tot het maken van prachtige luchtopnames, die je met een quadcopter hebt. Maar aangezien er veel verschillende drones te koop zijn, kan het lastig zijn om te beslissen wat nu voor jou de beste optie is. We geven je daarom graag wat advies. Hieronder lees je in het kort wat de belangrijkste zaken zijn, waarop je moet letten bij het kopen van een drone.


Drone of quadcopter ?

Wat is een drone nu eigenlijk precies? Laten we beginnen met het woord 'drone'. De Nederlandse vertaling is 'dar', een mannetjesbij dus. Als je een drone hoort zoemen, snap je wel waarom deze term gekozen is. Hoewel drones nog niet zolang algemene bekendheid genieten, bestaan ze al een tijd. Ze werden aanvankelijk alleen gebruikt voor militaire doeleinden en zijn pas vrij recent voor iedereen te koop. Je vindt drones tegenwoordig in allerlei uitvoeringen en prijsklassen, van eenvoudige speelgoedmodellen tot geavanceerde, professionele toestellen. De meest voorkomende drone voor recreatief en professioneel gebruik is de quadcopter. Deze is voorzien van 
vier propellers, en is daardoor erg wendbaar en buitengewoon stabiel. Een quadcopter is relatief makkelijk te besturen en daardoor zeer geschikt voor beginnende piloten. In onze shop vind je voornamelijk quadcopters. Je treft ze in verschillende formaten, van compacte mini-drone tot geavanceerde camera-drone. Een mini-drone met camera is overigens ook een optie. Wist je dat er ook drones zijn die niet vliegen, maar rijden? Oke, strikt genomen zijn dit geen drones, maar robots. Deze robots bieden weer heel andere mogelijkheden dan vliegende drones. Je vindt er een aantal in onze shop.Besturing

De meeste drones laten zich besturen door een meegeleverde afstandsbediening of controller. Specifieke modellen zijn daarnaast bestuurbaar via een smartphone of tablet middels een eigen app. Quadcopters hebben een centraal draagpunt en zijn om die reden zeer stabiel. Hierdoor is het relatief gemakkelijk om ze te besturen, zeker vergeleken met een onbemande helikopter. Toch is er wel enige oefening vereist. Kleine drones met een spanwijdte tot dertig centimeter zijn doorgaans geschikt voor zowel binnen als buiten. Daarnaast is het belangrijk dat er bij compacte quadcopters weinig wind staat. De besturing van de meeste drones werkt met diverse kanalen. Ieder kanaal staat hierbij voor een afzonderlijke richting. Hoe meer kanalen een drone heeft, hoe meer mogelijkheden er dus zijn om een richting te kiezen. Een drone met minimaal vier kanalen heeft de voorkeur, omdat je dan iedere richting op kan. Een drone met zes kanalen is zelfs in staat om ondersteboven te vliegen! De controller van een drone bevat twee sticks waarmee je de snelheid en richting kunt bepalen.


Type drone

Bij ons kun je terecht voor verschillende type drones zowel professioneel gebruik en voor fun. Alle modellen zijn Ready to Fly. Dit betekent dat alle drones klaar zijn om te vliegen en het enige naast een set batterijen voor de controller niets extra nodig hebt om direct te kunnen vliegen. Syma heeft alle soorten en formaten quadcopters met camera, live camera,zonder camera, met gps en app control modellen drones. Het merk Syma staat bekend om de productie van stabiele drones en goed kwaliteit camera’s voor een relatief lage prijs. Voor deze prijs ontvangt de koper een drone waarmee zelfs professionele luchtbeelden gemaakt kunnen worden. 24winkelen staat altijd klaar voor verder advies en vragen over de drones en keuze daarbij.


Drone kopen direct klik hier
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

De waardering van www.24winkelen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 158 reviews.